Plats (t ex Stockholm)

Spa (Om du söker ett speciellt spa)

Ändra denna info | Lägg till nytt spa
Panache i Göteborg - Öppettider och adresser till alla span i Göteborg

Panache i Göteborg

Välkommen till Panache (Kungsportsavenyen 29 ) i Göteborg .

Adress

Panache
Kungsportsavenyen 29
411 36 Göteborg

Kontakt

Tel: 013-146050
E-post: Saknas
Web: Saknas

Öppettider för Panache kan avvika under storhelger så som julhelgen, nyårshelgen, midsommarafton, valborg, etc. Vänd dig direkt till Panache för att vara säker.

Vad tycker du?

Panache (Kungsportsavenyen 29 , Göteborg) får snittbetyget 1.5/5 (av 2 personer). Fyll i formuläret för att sätta betyg och själv tycka till.

Panache gör mig besviken

Skriver för c a 5 år sedan

Tf9UOh hkbvnrcovhab, [url=http://sxgvwkngawlr.com/]sxgvwkngawlr[/url], [link=http://qplznvitivhg.com/]qplznvitivhg[/link], http://xwnokdzrxxrf.com/


zwNnCDdlWfVlRrYHG, 0 år, YPjlcQSRmZEuGt

Panache gör mig arg

Skriver för c a 9 år sedan

KAN INTE FÖRSTÅ HUR DETTA FÖRETAG KAN FINNAS ! DE KAN INTE KLIPPA FÖR FEM ÖRE! DE KAN INTE ENS KLIPPA LUGG!!!!!! Har piercat mig där, piercingen blev heeeeelt fel. När jag visade min piercing till en professionell piercare som jobbar på Barbarella, tyckte han att piercaren inte kan ha någon erfarenhet inom yrket ALLS! Har gått fram och tbx till Panache för att lösa detta, emn de tycker att jag kan välja en Produkt ur deras sortiment men inte få mina pengar tbx! Jag ska väl inte ta en shampoo eller inpackning för 2 veckors lidande! Mitt öra blev infekterad. Dessutom sa de att han som piercade mig inte jobbar där egentligen, han var vikarie. DE HADE INGA UPPGIFTER PÅ HONOM; VARKEN NAMN ELLER TLF.NUMMER!!!! Dessutom har de varit huuuuuur otrevliga som helst! HÅLL ER BORTA FRÅN DE, FÖR NI KOMMER INTE GÅ UT DÄRIFRÅN NÖJDA!!!!!!


inte nöjd kund, 25 år, gbg

Navigering Nya på sparegistret.se Mest visade Nyligen betygsatta